DANS,  LACH ,GENIET

Dansstijlen   • HIPHOP/ STREETDANCE
Is een oude dansstijl ontstaan in Amerika. Het is een stoere dans waar je danst op r&b muziek en nog veel meer soorten muziek.
HipHop is voor jongens en voor meiden. Het verschil tussen HipHop en Streetdance zit vooral in de muziek stijl. Hiphop kan op heel veel verschillende soorten muziek, omdat je geen regels hebt voor deze dans. Je kunt HipHop heel langzaam doen maar ook heel snel. Streetdance is vooral veel bewegingen op hele drukke muziek.

  • BREAKDANCE / HIPHOP voor jongens.

In deze les leer je de vetste moves van onze coole docent Frank.

Deze les bestaat niet alleen maar uit breackdance en trucjes leren, maar leer je ook stoere hiphop moves. De les is alleen voor jongens.

 

  • ZUMBA 

Dansen op heerlijke Latijns Amerikaanse muziek. Bewegen terwijl je  plezier hebt is de kracht van Zumba. Zumba is voor elke leeftijd, en voor iedereen die wil genieten van salsa, merenque, axe, samba, cumbia.


  • PEUTERDANS/ KLEUTERDANS

Bij peuterdans kunnen kinderen van 2 tot 5 genieten van dansen en leuke spelletjes. Ook zijn ze gezellig samen met leeftijd genoten. Wij dansen op Leuke Animatie liedjes die ze waarschijnlijk al kennen van school of van vakantie,  zoals hoofd,schouders,knie,en teen.
Bij deze les is het niet toegestaan om als ouders aanwezig te zijn daarvoor hebben wij papa en mama uur.


  • PAPA MAMA UUR ( OPA EN OMA) 

Bij papa en mama uur gaat het er om dat je met je kleuter van 2 tot 5 jaar, heerlijk gaat genieten van elkaar en samen gaat dansen en leuke spelletjes doet. Hiermee maak je in een uur per week je band met je kind nog sterker.