CHARDANCE !

DANS,LACH ,GENIET

Charaya van Elderen 

Hoi iedereen, 

Ik ben de eigenaresse van chardance, Ik dans al mijn hele leven. ik ben begonnen met peuterdans toen ik 4 jaar was, toen ik de oudere meiden zag dansen in de hip hop les dacht ik dat wil ik ook !!

En kijk mij nu eens heel wat jaren later ben ik de docent en mag ik alle kids leren hoe leuk dansen is.

Ik geef de Hiphop, Streetdance, Zumba en peuterdans lessen.

Ik zie jullie snel in de lessen van Chardance !! tot dan  ---------------------------------------------------------------------------------------


Hoi allemaal ik ben Marscha Soraya Mac Gillavry,

Ik geef bij Chardance Ballet en Musical lessen.

 

Mijn roepnaam is Marscha, geboren in Almere, 1994.

Op achtjarige leeftijd begon ik met dans-, zang- en spellessen bij Jouetta's Danscentrum en de Faust Theaterschool.

 

Na mijn middelbare opleiding ging ik dansen bij de Lucia Marthas Dansacademie. Ook bleef ik hiernaast lessen en workshops aan de Faust Theaterschool volgen en bleef ik dansen bij Jouetta's Danscentrum.

 

In mijn examenjaar werd ik aangenomen om Nederland te vertegenwoordigen bij de World Championships of Performing Arts te Hollywood, Los Angeles. Dit is vergelijkbaar met de Olympische Spelen, maar dan op het gebied van dans, zang, spel, acteer- en modelwerk.

Tijdens dit fenomeen heb ik  twee zilveren en één bronzen medaille binnen weten te slepen voor ons koude kikkerlandje in de categorieën Moderne Dans, Song&Dance en Nationale Zang.

Na het avontuur in Amerika ben ik  aangenomen bij de Frank Sanders Akademie voor Musical- en Muziektheater.

 

Met deze opleiding heb ik al in meerdere theaters mogen staan, waaronder het prachtige Koninklijk Theater Carré.

In het voorjaar van 2017 ben ik aangenomen bij Van Hoorne Entertainment voor Hans en Grietje De Musical.

In het theaterseizoen van 2017 - 2018 stond ik in het Ensemble van deze tourende productie en was ik daarnaast ook de Understudy van de rol "Mevrouw van de Beurs".

 

Inmiddels ben ik van de Akademie afgestudeerd en ga ik aan het werk in de grote wereld!

Mijn eerste stappen in het werkveld als Dans-, Zang- en Acteerdocent bij vele dansscholen, maar natuurlijk is het les geven bij CHARDANCE het leukste !!! 

 

Ik hoop jullie snel in mijn lessen te zien !! tot dan -----------------------------------------------------------------------------------------

Meet Frank..

Frank geeft onze jongens groepen les in Breakdance en Hiphop.


Hallo mijn naam is Frank, ik ben 23 jaar en ik hou van reizen, skaten en gamen. Maar natuurlijk is dansen mijn grote passie. Ik heb veel ervaring met dansen, en heb heel veel shows gedanst over de hele wereld. Ik geef nu ook al geruime tijd les en vind het super leuk om kinderen te zien groeien met dans. Ik hoop jullie graag te zien in mijn lessen, zodat we samen wat vette move's kunnen gaan doen.... tot snel  !!-----------------------------------------------------------------------------------------