CHARDANCE !

Dans,Lach,Geniet


DOCENTEN CHARDANCE

Charaya van Elderen

Charaya van Elderen

Positie Eigenaresse

Over Hoi iedereen, Ik ben de eigenaresse van chardance, Ik dans al mijn hele leven. ik ben begonnen met peuterdans toen ik 4 jaar was, toen ik de oudere meiden zag dansen in de hip hop les dacht ik dat wil ik ook !! En kijk mij nu eens heel wat jaren later ben ik de docent en mag ik alle kids leren hoe leuk dansen is. Ik geef de Hiphop, Streetdance, Zumba en peuterdans lessen. Ik zie jullie snel in de lessen van Chardance

Marscha Mac Gillavry

Marscha Mac Gillavry

Positie Docent Musical en Ballet

Over Mijn roepnaam is Marscha, geboren in Almere, 1994. Op achtjarige leeftijd begon ik met dans-, zang- en spellessen bij Jouetta's Danscentrum en de Faust Theaterschool. Na mijn middelbare opleiding ging ik dansen bij de Lucia Marthas Dansacademie. Ook bleef ik hiernaast lessen en workshops aan de Faust Theaterschool volgen en bleef ik dansen bij Jouetta's Danscentrum. Ik heb in veel musicals al gespeeld en wil graag alle kinderen laten zien hoe leuk het is om musical te doen, daarom ben ik docent geworden.

Nanne Bekkema

Nanne Bekkema

Positie Breakdance leraar

Over (22 jaar) Begon op 7 jarige leeftijd met breakdance, al snel werdt gezien dat hij aanleg had en kon hij mee doen aan verschillende optredens en workshops op evenementen en festivals door heel Nederland. Vanaf zijn 15de begon hij met het verzorgen van zijn eigen lessen en workshops op verschillende locaties in Noord Nederland. Ervaringen: Eo jongerendag, Dansproject Marokko, Body&Brein Texel, Kunstbende Mijn Interesses: muziek, dans, kunst, cultuur, reizen, fotografie, fashion & urbex. Ik heb de opleiding tot mediavormgever afgerond en ben samen met een vriend bezig om een eigen kledingmerk genaamd 'Ele'phants' op de markt te brengen. Door mijn achtergrond als danser en ervaring in de Nederlandse urban cultuur heb ik een breed netwerk opgebouwd en zal ons merk ook vooral op deze subcultuur gericht worden. Ik voel me erg thuis binnen de urban gemeenschap en kan daar ook mijn creativiteit in kwijt. Passie vindt ik een belangrijke factor bij succesvol zijn en die deel ik dan ook graag met mijn leerlingen.


-----------------------------------------------------------------------------------------