CHARDANCE !

Dans,Lach,GenietDOCENTEN CHARDANCE

Charaya van Elderen

Charaya van Elderen

Positie Eigenaresse

Over Hoi iedereen, Ik ben de eigenaresse van chardance, Ik dans al mijn hele leven. ik ben begonnen met peuterdans toen ik 4 jaar was, toen ik de oudere meiden zag dansen in de hip hop les dacht ik dat wil ik ook !! En kijk mij nu eens heel wat jaren later ben ik de docent en mag ik alle kids leren hoe leuk dansen is. Ik geef de Hiphop, Streetdance, Zumba en peuterdans lessen. Ik zie jullie snel in de lessen van Chardance

Marscha Mac Gillavry

Marscha Mac Gillavry

Positie Docent Musical en Ballet

Over Mijn roepnaam is Marscha, geboren in Almere, 1994. Op achtjarige leeftijd begon ik met dans-, zang- en spellessen bij Jouetta's Danscentrum en de Faust Theaterschool. Na mijn middelbare opleiding ging ik dansen bij de Lucia Marthas Dansacademie. Ook bleef ik hiernaast lessen en workshops aan de Faust Theaterschool volgen en bleef ik dansen bij Jouetta's Danscentrum. Ik heb in veel musicals al gespeeld en wil graag alle kinderen laten zien hoe leuk het is om musical te doen, daarom ben ik docent geworden.

Dikkie Knap

Dikkie Knap

Positie Breakdance leraar

Over Vanaf 1998 is Dikkie fulltime bezig met Breakdance en Graffiti en geeft hij door heel Nederland op o.a. scholen, buurthuizen, campings, festivals, gevangenissen en andere evenmenten workshops en optredens. Dikkie, ook wel Mad D genoemd, werd ontdekt in Duitsland waar hij ook enorm populair was als breakdance-docent. In 1999 werd MadStylez opgericht door Dikkie en kon Nederland genieten van een fantastisch showteam dat de meest halsbrekende toeren uithaalde. Natuurlijk aangemoedigd door een uitzinnig publiek. Tegelijk met het succes van MadStylez trok ook de breakdance rage in Nederland weer aan.

-----------------------------------------------------------------------------------------