DANS,  LACH ,GENIET

Over ons

Ik zal mij even voorstellen...


Hoi iedereen, mijn naam is Charaya van Elderen.

Ik woon in Emmen en ben 27 jaar jong. Al vanaf kleins af aan ben ik bezig met het leukste wat er bestaat op de wereld : DANSEN. 

Mijn passie is al heel lang geleden begonnen, namelijk toen ik op kleuter ballet zat. Na mijn les kwamen de grote kinderen en die hadden hip hop les. Wat vond ik dat geweldig !!!! 

Ik wilde net zo kunnen dansen als de grote meiden. Nou dat is me gelukt. Mijn passie voor dans is nooit weg gegaan. Na mijn middelbare school ben ik daarom ook gelijk naar een dansopleiding in Amsterdam gegaan om danseres te worden. 

Ik heb 10 jaar ervaring met les geven bij dansschool Wladimeer studios in Amsterdam. Hier heb ik veel geleerd. Ik vind het heerlijk om de meisjes en jongens, waar ik mezelf zo in zie van vroeger, nog meer bij te leren over het mooiste en leukste wat er in de wereld is : DANS !!!!  


Over CHARDANCE

Een eigen dansschool is een droom die ik al heel lang heb. In 2017 is het dan eindelijk zo ver. Wij hebben 2 maanden heel hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. 

Bij CharDance geven wij les in vele stijlen, dus voor jong of oud, ervaren of onervaren we hebben voor iedereen wat wils.

Wil je weten welke stijlen, kijk dan op ons lesrooster en kom een keer langs voor een gratis proefles.

 Ik hoop je snel te zien bij CHARDANCE