CHARDANCE !

DANS,LACH ,GENIET

Over ons

Ik zal mij even voorstellen...


Hoi iedereen, mijn naam is Charaya van Elderen.

Ik woon in Emmen en ben 28 jaar jong. Al vanaf kleins af aan ben ik bezig met het leukste wat er bestaat op de wereld : DANSEN. 

Mijn passie is al heel lang geleden begonnen, namelijk toen ik op kleuterballet zat. Na mijn les kwamen de grote kinderen en die hadden hip hop les. Wat vond ik dat geweldig !!!! 

Ik wilde net zo kunnen dansen als de grote meiden. Nou dat is me gelukt. Mijn passie voor dans is nooit weggegaan. Na mijn middelbare school ben ik daarom ook gelijk naar een dansopleiding in Amsterdam gegaan om danseres te worden. 

Ik heb 12 jaar ervaring met lesgeven bij dansschool Wladimir studios in Amsterdam. Hier heb ik veel geleerd. Ik vind het heerlijk om de meisjes en jongens, waar ik mezelf zo in zie van vroeger, nog meer bij te leren over het mooiste en leukste wat er in de wereld is : DANS !!!!  


Over CHARDANCE

Een eigen dansschool is een droom die ik al heel lang had. In 2017 was het dan eindelijk zover. Er is 2 maanden heel hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. 

Bij CharDance geven wij les in vele stijlen, dus voor jong en oud, ervaren en onervaren we hebben voor iedereen wat wils.

Wil je weten welke stijlen, kijk dan op ons lesrooster en kom een keer langs voor een gratis proefles.

 Ik hoop je snel te zien bij CHARDANCE